Parkherenhuizen

Parkbuurt fase 3

De Parkherenhuizen liggen aan de parkzijde van Parkbuurt fase 3. Je hebt hier de keuze uit een rij- of een hoekwoning. Waar bij de hoekwoning de entree aan de zijkant van de woning is gesitueerd. Je bent volledig omringt door het park en de achtertuinen kijken uit op groen en water en liggen op het westen of het zuidwesten. Hierdoor kun je in de namiddag genieten van de zon. 

De woningen zijn 5.4 meter breed met een woonoppervlak van 137m2 verdeeld over 3 woonlagen. Hiermee kom je in het bezit van een riante woning voor het hele gezin. De Parkherenhuizen hebben standaard 5 slaapkamers, met de mogelijkheid tot het realiseren van een 6e slaapkamer. Je kunt natuurlijk ook voor een andere indeling kiezen in de optiesfeer. Bijvoorbeeld riantere slaapkamers, een walk-in-closet of een extra badkamer. 

Vanuit de achtertuin loop je zo het Oedevlietsepark in of wandel je naar het nabij gelegen natuurreservaat De Visserijgriend. Als bewoner van een Parkherenhuis kun je parkeren in je eigen voortuin. Ben je geïnteresseerd in een extra parkeerplaats? In fase 3 worden er nog een aantal extra parkeerplaatsen te koop aangeboden op het binnenhof. 

Je woning wordt voorzien van het Veilig Wonen systeem, deze kun je ook op je smartphone checken als je niet thuis bent. 

Interesse?

Bekijk het woningaanbod én schrijf je in! 

Woningaanbod Inschrijven 

VeiligWonen

Met veilig wonen ben je altijd meteen op de hoogte als er iets mis is thuis, waar je ook bent! Heijmans vindt het belangrijk dat je veilig kunt wonen in je nieuwe huis en in je nieuwe buurt. Daarom heeft je huis bijvoorbeeld veilig hang- en sluitwerk. VeiligWonen met Homies maakt je huis en je buurt nóg veiliger! Homies is het slimme alarm dat bij brand of inbraak jou, je familie, je vrienden en favoriete buren waarschuwt met een appje. Zelfs als jij bijvoorbeeld  op je werk bent, met je gezin gezellig een dagje er op uit bent, zorgt Homies dat je naasten in actie kunnen komen. Wie in de buurt is, kan poolshoogte nemen en 112 bellen als dat nodig is. Met Homies is hulp altijd dichtbij. Een fijn idee.

Meer informatie