Parkbuurt fase 3

in verkoop

Facebookchat 

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten. 

Chat via Facebook

https://www.facebook.com/parkbuurt 

Contact

Bel of e-mail direct met de makelaar en/of het verkoopteam. 

Bel het verkoopteam E-mail het verkoopteam

 

Stappenplan

Stap 1: Parkbuurt fase 3

Wonen in Parkbuurt fase 3 is uniek om verschillende redenen. Op een steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet worden 37 energie-neutrale koopwoningen (EPC 0) gerealiseerd. Het park loopt letterlijk tussen de woningen door, zodat de nieuwe bewoners echt het gevoel hebben in een park te wonen. Bovendien heeft Parkbuurt fase 3 een goede ligging. Nog dichter tegen de Visserijgriend aan dan eerdere fases. Bovendien liggen winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen allemaal in de directe omgeving. In Hoogvliet is het zowel genieten van de voordelen van de grote stad als van rust en gemoedelijkheid.

Fase 3 is de volgende fase van Parkbuurt. Met woningen die net even wat anders zijn ontworpen dan de eerste twee fasen. Hier staat wonen, werken, sporten en recreëren centraal.

In fase 1 en fase 2 van Parkbuurt hebben we veel klanten moeten teleurstellen, de woningen waren heel snel uitverkocht. Zorg dat je er op tijd bij bent. En schrijf je in op jouw favoriete bouwnummer! 

Hoogvliet

 

Stap 2: Bekijk de woningen

In fase 3 worden 3-laagse Parkherenhuizen en Herenhuizen aangeboden. De woningen hebben royale achtertuinen, eigen parkeermogelijkheden en een directe aanlooproute vanuit het hofje naar het Oedevlietsepark en de Visserijgriend. Ook zijn alle woningtypen uitgerust met een veranda in de voor- of achtertuin.

Bekijk de informatie van de 2 verschillende woningtypes en ga op zoek naar de woning die het beste bij jou past! Via de woningzoeker kun je gemakkelijk zien welke woning waar is gesitueerd en per bouwnummer kijken naar de specificaties van de geselecteerde woning. Beide type zijn anders, maar ze hebben één ding gemeen; gelegen in een kindvriendelijke buurt. Met een heerlijke gemeenschappelijke binnentuin, waar je als kind ongestoord kunt spelen.

Woningaanbod

 

Stap 3: Bekijk de documentatie

De verkoopdocumentatie, waaronder de brochure en de prijslijst, vind je onder aan deze pagina. Heb je een vraag? Bekijk dan het veel gestelde vragen document (FAQ) bij Downloads of stel je vraag aan het verkoopteam. Wij staan voor je klaar! 

Contact

 

Stap 4: Laat een financiële scan doen.

Het kopen van een woning roept ook veel financiële vragen op. Wij adviseren je dan ook om voordat je je inschrijft in gesprek te gaan met een financieel adviseur, zodat je jouw financiële situatie goed in beeld hebt. Je kunt geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen bij de Woonadviesgroep of bij de Hypotheekshop Hoogvliet via een van de onderstaande buttons. Vanzelfsprekend staat het je vrij om een andere financieel adviseur in te schakelen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of  het financieel adviesgesprek al wel of niet heeft plaatsgevonden

WoonAdviesGroep Hypotheekshop Hoogvliet

 

Stap 5: Schrijf je in!

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur. Schrijf je snel in voor jouw droomwoning er zijn nog enkele woningen beschikbaar! 

Schrijf je in! 

Bekijk alle documentatie