Twee-onder-een-kapwoningen

vanaf € 607.000,- v.o.n.

interieur impressie Parkbuurt fase 4 Hoogvliet Rotterdam

De laatste Twee-onder-een-kapwoningen van Parkbuurt! Door hun ruimte ideaal voor gezinnen: maar liefst 6 meter breed en vanaf 168 m2 groot. Elke Twee-onder-een-kapwoning heeft 5 slaapkamers met de mogelijkheid om een 6e slaapkamer te creëren. Je nieuwe woning staat op een zeer royale kavel en wordt energie-neutraal gebouwd. Er liggen zonnepanelen op het platte dak en elke verdieping is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast beschikt de Twee-onder-een-kapwoning over ‘VeiligWonen’ beveiliging en standaard twee parkeerplaatsen. Tot slot: hier woon je echt natuurinclusief. Direct aan het Oedevlietsepark en dichtbij de Oude Maas. Ook fijn: je kent je buren. Voor de deur praat je samen lekker bij terwijl de kinderen veilig spelen. 

Interesse?

Bekijk het woningaanbod én schrijf je in! 

Woningaanbod Inschrijven 

Meer leefruimte

Bij de bouwnummers 5, 10, 13 en 14 is de berging op de begane grond bij het woonoppervlak betrokken, dit levert een totaal woonoppervlak van 183 m2 op. 

Interesse?

Bekijk het woningaanbod én schrijf je in! 

Woningaanbod Inschrijven 

VeiligWonen

Met veilig wonen ben je altijd meteen op de hoogte als er iets mis is thuis, waar je ook bent! Heijmans vindt het belangrijk dat je veilig kunt wonen in je nieuwe huis en in je nieuwe buurt. Daarom heeft je huis bijvoorbeeld veilig hang- en sluitwerk. VeiligWonen met Homies maakt je huis en je buurt nóg veiliger! Homies is het slimme alarm dat bij brand of inbraak jou, je familie, je vrienden en favoriete buren waarschuwt met een appje. Zelfs als jij bijvoorbeeld  op je werk bent, met je gezin gezellig een dagje er op uit bent, zorgt Homies dat je naasten in actie kunnen komen. Wie in de buurt is, kan poolshoogte nemen en 112 bellen als dat nodig is. Met Homies is hulp altijd dichtbij. Een fijn idee.

Meer informatie

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.